Afirmaţia preşedintelui PNL referitoare la voucherele de vacanță, care se acordă discriminatoriu numai în sectorul public, au inspirit-o pe Lia Olguța Vasilescu (LOV). De când nu mai are funcții publice, LOV face aprecieri stupide și dă alte sensuri unor afirmații ale liderilor din opoziție.

Iderul PNL Ludovic Orban a afoirmat luni că trebuie eliminate discriminările privind acordarea voucherelor de vacanță. " Nu mi se pare normal ca toţi angajaţii din sectorul public să beneficieze de vouchere de vacanţă, în timp ce angajaţii din mediul privat să beneficieze de vouchere de vacanţă numai dacă doreşte compania. Din acest motiv, noi avem o propunere tot pentru eliminarea discriminării, permiţând companiile să deducă costul cu acordarea voucherelor de vacanţă, astfel încât să permitem egalitatea de tratament între cei care lucrează în mediul privat şi cei care lucrează în sectorul public", a afirmat Orban.

Deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu a înțeles altceva și a vrut să îl ironizeze pe Orban. "Ludovic Orban recidivează: 'Nu mi se pare normal ca toţi angajaţii din sectorul public să beneficieze de vouchere de vacanţă...' Aşa este, Ludovic! Eu propun sa le dea doar celor care au votat cu PNL, că ei voteaza și cu Johannis și doar ei merită în vacanță...", scrie Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook. O asemenea afirmație este destinată doar celor care nu au puterea de înțelegere a cuvintelor.