Larisa Nădrag, iubita cu 13 ani mai tânără a președintelui CJ Vrancea, Marian Oprișan, este consilier al vicepreședintelui Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), Gabriel Grădinescu, conform unor dezvăluiri făcute de publicația economica.net.

Larisa Nădrag este absolventă de jurnalism, iar astăzi se ocupă de supravegherea pieței de capital a României, contra unui salariu de până la 20.000 de lei lunar.

Conform presei locale (Vrancea24.ro), înainte de a ajunge în această funcție, iubita lui Oprișan era doar o persoană studioasă din Focșani, absolventă de Jurnalism la Universitatea de Vest din Timișoara și câștigătoare de concursuri cu teme de securitate națională și cultura securității.

Economica.net dezvăluie și că salariul mediu în ASF este de aproximativ 10.000 de lei. Un director din ASF ajunge lejer la 5.000 de euro, dar cele mai vânate posturi sunt cele de consilier personal, din trei motive: calificarea nu este un criteriu, examenele nu există și salariul nu este limitat. În ASF, sunt mai multe persoane cu trasee de carieră asemănătoare cu cele ale Larisei Nădrag.