Jucătorii clubului Dinamo au primit astăzi vestea cea mare, consemnează gsp.ro. Ionuț Negoiță virează o parte din salariile restante ale jucătorilor.

Neplătiți de peste două luni, jucătorii lui Dusan Uhrin au primit azi vestea pe care o așteaptă cu înflăcărare: aceștia au fost anunțați că vor primi o parte din salariile restante.

Conform surselor GSP.ro, Negoiță intenționează să vireze azi salariile fotbaliștilor săi pe luna august. Cel mai probabil, banii vor ajunge în conturile dinamoviștilor vineri, cu 3 zile înaintea duelului din campionat cu CS Universitatea Craiova.

Într-o perioadă în care fotbaliștii au început să strâmbe din nas din cauza restanțelor salariale - Nistor e cel mai relevant exemplu - clubul a decis să vireze și primele de joc pe care jucătorii le au restante.

De asemenea, „câinii” au primit asigurări că în viitorul apropiat li se vor livra și salariile pe luna septembrie. În total, Negoiță va scoate din buzunar aproximativ 200.000 de euro pentru acoperirea datoriilor din luna august către propriii jucători.