Un fapt șocant s-a petrecut la ultima ședință de Consiliu Local din Sectorul 2. Viceprimarul liberal Dan Cristian Popescu l-a interpelat pe Mihai Toader, primarul Sectorului 2, în legătură cu neincluderea pe ordinea de zi a unui proiect prin care propune redeschiderea cabinetelor de recuperare, medicină fizică și balneologie în Sectorul 2 din cadrul Complexului pentru Activităţi Recreative şi Educaţie Sf. Pantelimon. Reacţia primarului a fost neaşteptatã, mai ales cã a fost viceprimar în timpul mandatului lui Neculai Onţanu.

Dan Cristian Popescu a spus în timpul ședinței de consiliu local că dorește redeschiderea centrului de recuperare, medicină fizică și balneologie în condiții de legalitate, în beneficiul locuitorilor din Sectorul 2, care ar putea beneficia de servicii medicale de calitate.

Viceprimarul a adăugat că acest lucru se poate face fără nicio investiție a primăriei și fără angajarea de personal, ci în baza unui parteneriat public-privat.

Primarul PSD Mihai Toader a reacționat imediat și a spus că nu este de acord cu propunerea lui Dan Cristian Popescu. Toader a declarat în plenul ședinței de consiliu că, pe vremea lui Neculai Onțanu, la Complexului Sf. Pantelimon s-au comis mai multe ilegalități.