În ciuda deciziei Curţii de Apel Bucureşti (CAB) care a desfiinţat hotãrârea de înfiinţare a unor companii municipale, Gabriela Firea a semnat un protocol prin care se prevede un termen pânã la care activele ELCEN şi RADET vor fi transferate la noua entitate economicã. Ciudat este cã printre semnatari sunt avocaţi care cunosc legea, dar şi prefectul Capitalei, Speranţa Cliseru. În loc sã apere legalitatea, prefectul este parte semnatarã a unei ilegalitãţi.

Compania Municipalã Energeticã este una dintre companiile anulate de CAB. 10 oameni iresponsabili o ignoră însã și participã la creşterea haosului administrativ.
Cât de iresponsabil poți să fii ca să-ți propui să transferi 5.000 de oameni și activități către o societate care e desființată juridic?
Orice om poate gresi, dar numai cel fară minte stăruie in greseală, a spus Cicero, fără să o cunoascã pe doamna Firea”, a comentat Gabriel Demitraşcu, unul dintre aspiranţii PNL la funcţia de primar general.

Potrivit protocolului, pânã la data de 15 februarie 2019, un rup de Lucru va negocia noul Contract colectiv de muncã. Acest grup va avea şi competenţa de a coopta specialişti care se vor ocupa de probleme existente.

Printre semnatari se aflã şi un secretar de stat din Ministerul Energiei, administratorul public al Capitalei, dar şi doi administratori judiciari, cum ar fi firm avocatului Gheorghe Piperea.
protocol1
protocol2
protocol3