Ghinionul se ține scai de Gabriela Firea. Angajările pe criterii politice în companiile municipale și-au arătat competențele. Furtuna din centrul Capitalei a dărâmat câteva schele montate pentru consolidarea unor clădiri. Copacii rupți au avariat mașinile oamenilor, iar pagubele sunt decontate de bucureșteni, nu de clica incompetentă a PSD.

Două schele folosite pentru consoolidarea și reabilitarea blocurilor s-au desprins vineri după-amiază în București, din cauza vântului puternic, căzând pe bulevardul Regina Elisabeta și pe bulevardul Știrbei Vodă. Traficul a fost restricționat pe ambele artere, deoarece schelele au căzut pe carosabil.

firea_schele
Zeci de troleibuze au fost oprite pe Regina Elisabeta, după ce a fost decuplată tensiunea de pe fire.

Traficul rutier a fost restricționat pe bulevardul Regina Elisabeta, între Calea Victoriei și strada Academiei, ambele sensuri de circulație.

ISU București Ilfov a anunțat că echipajele au intervenit pentru a înlătura șase copaci căzuți pe stradă și pe patru mașini. Echipajele au evacuat apa dintr-un subsol și au intervenit în cazul unui panou publicitar desprins.

De asemenea, mai mulți copaci au căzut în Parcul Cișmigiu și Dealul Arsenalului.