Deja peste 25% dintre autobuzele Otokar, aflate în proprietatea Primãriei Capitalei “sunt pe butuci”. Diabolica primãriţã nu mai suportã ştirile negative legate de aceste autobuze, pentru care a primit o şpagã de 50.000 de euro pentru fiecare maşinã. Aşa cã a dat un ordin care pune în pericol şoferii şi pasagerii.

Zilele trecute un autobuz Otokar a rãmas în panã. “A rămas în pană în 336 la Carol Davila și de 4 ore se chinuie la el și nu îi dau de cap. Au venit specialiștii turci cu pedala de accelerație si nu au facut-o nici acum. Au plecat după alte piese, de la ora 16.20 stă acolo. Nu mai accelerează să plece de pe loc. Refuză să fie tractat autobuzul ca să fie dus la bază”, relateazã şoferul care a stat 4 ore în stradã cu autobuzul. Partea ciudatã abia acum vine. Actuala conduce STB, obiedientã lui Firea şi PSD, a ordonat scoaterea din meniul electronic opțiunea "DEFECT" pentru a nu mai putea fi afișată de către șoferi în caz de nevoie. Firea nu mai suporta sã vadã fotografiile distribuite pe Internet cu maşinile defectate pe traseu.

Societatea de Transport București a confirmat că a eliminat din meniurile autobuzelor ”DEFECT” de o lună, două. Și nu doar de la Otokare, ci și de la cele vechi, Mercedesuri. Motivul oficial, autobuzele nu sunt neaparat defecte, ci doar în retragere, chit că e ceva ce nu funcționează la ele.