Senatorul Florin Cîțu afirmă că șefa Guvernului obstrucționează justiția. Orlando Teodorovici ar fi căzut în capcana proprie sesizând Parchetul pentru acuzația de falsificare a datelor Ministerului Finanțelor Publice. Surpriza: secretizarea documentelor.

”Orlando a înțeles, după o săptămână, că sesizarea procuraturii în ceea ce mă privește a fost o capcană pentru el. După ce l-am anunțat că abia aștept ca împreună cu procurorul de caz să ne uităm prin secretele MFP, curajosul ministru a înțeles că și-a pus singur lațul de gât. Viorica și animalul ei de casă au intrat în PANICĂ!

Imediat au hotărât să facă SECRET de serviciu TOATE documentele de la MFP. Și asta au aprobat ieri în ședința de guvern. Așa speră ei că pot opri documentele pe care le primesc din MFP în legătură cu ilegalitățile comise de ei. Uitați de ce au aprobat IMEDIAT această hotărâre de guvern:

- să ascunda urmele deplasării lui Orlando în Cuba și faptul că nu a avut mandat așa cum cerea legea pentru a negocia ștergerea datoriei publice pe care Cuba o are către România: 1.5 miliarde dolari.

- să ascundă cheltuielile cu deplasările pentru capitalizarea diversilor bănci suspecte la care Orlando este guvernator.

- evident că cel mai important lucru pe care îl trec la secret este falsicarea execuției bugetare din 2018, dar și a rectificării bugetării bugetare din 2018 și 2019.

- detaliile achiziției Banca Românească de EXIM BANK cu bani împrumutați din …ATENȚIE MAREA…CHINA …doar pe semnătura lui Teodorovici.

V-am prins! Viorica și Orlando, de ce vă este frică nu scăpați. Vă garantez!

Iți spun doar atât Orlando. Peste puțin o să te plimbi de mână cu Liviu într-o curte mica”, declară senatorul liberal Florin Cîțu.