Trei grădinițe de vară, care acoperă toate cererile formulate de părinții din Sectorul 2, au fost deschise din luna iulie, anunță viceprimarul liberal Dan Cristian Popescu.

“Grădinițele de vară de #Aca2ă sunt deschise pentru copiii din sectorul 2. Am răspuns tuturor solicitărilor părinților și vreau să îi asigur că toți copiii care doresc să petreacă această vară la grădiniță vor fi primiți în condiții de siguranță și cu toate normele de prevenție implementate”, a anunțat Popescu pe Facebook.

Este vorba despre grădinițele cu numărul 7, 189 si 276, care vor primi 180 de copii. Viceprimarul spune că este posibil ca din august să deschidă și altele.

“Ȋn august vom deschide grădinițe suplimentare, ȋn funcție de cererile pe care le vom primi. Vreau ca niciun părinte din Sectorul 2 să nu rămână fără un loc unde să ȋși ducă micuții atunci când trebuie să meargă la serviciu sau când ȋși rezolvă problemele. Vă asigur că toate grădinițele deschise ȋn Sectorul 2 ȋndeplinesc toate condițiile cerute de lege privind prevenția legată de pandemie”, spune Dan Cristian Popescu.