Finanțatorul FCSB, George Becali, s-a hotărât să se mute din România, după ce a ajuns, din nou, ȋn vizorul DNA. Procurorii anticorupție l-au pus sub acuzare pentru spălare de bani.

"Am avut niște probleme și vad că încă le am, mi-a zis și familia: 'hai să ne mutăm din țara asta!' Păi, dacă nu pot să-mi protejez familia... M-am dus în Grecia, m-am interesat, o să-mi iau cetățenie. Și eu, și toata familia!

Păi, am ajuns să stau la cheremul unui procuror, un puști, că vrea el să se afirme și inventează acuzații... El spune că știam în 2014, când eram în pușcărie, adică eu spălam bani din pușcărie!

Eu am dat banii la biserici, la oameni amărâți, am salvat vieți omenești. De asta am mers în Grecia, să iau cetățenie la toată familia. Nu sunt dispus să mi se nască nepoții și eu să fiu în pușcărie.

Eu am făcut pușcărie și nu mai vreau să fac! Adică să am nepoți și eu să stau la pușcărie că vrea un procuror? E prejudiciu? Bine, mă, plătesc prejudiciu și fac pușcărie în Grecia! În Grecia se pune o brățară, nu faci pușcarie! Acolo faci pușcărie doar dacă dai în cap, omori", a spus Becali la România TV.

DNA susține că Becali a spălat împreună cu nepotul său, Vasile Geambazi, 50 de milioane de euro.