A fost redeschis Centrul Pantelimon 301 în condiții de legalitate, iar joi seară a avut loc lansarea oficială a Clubului Copiilor “Mihai Eminescu”, anunță viceprimarul liberal al Sectorului 2 Dan Cristian Popescu. Zeci de copii au fost încântați să-i vadă în carne și oase pe cei care au făcut cinste sportului românesc și alte vedete.

Un alt cadou făcut de viceprimarul Dan Cristian Popescu copiilor noștri de ziua lor. La lansarea Clubului Copiilor, au participat nume mari din sportul românesc, vedete tv și social media, cântăreți. Se puteau vedea copii fericiți și părinți mulțumiți pentru oportunitatea oferită copiilor.
club3 club1 club2

“Împreună cu Academia copiilor sector 2, Clubul Copiilor vine în întâmpinarea nevoilor locuitorilor sectorului 2 și vă aștept să vă înscrieți în număr cât mai mare pentru a beneficia de cursurile oferite. Mulțumesc tuturor celor prezenți și vă asigur că voi continua investițiile în educația de calitate, sport și sănătate”, a spus viceprimarul PNL al Sectorului 2 Dan Cristian Popescu.