Dovada blatului dintre artizanii mineriadei din 10 august 2018 se aflã pe ordinea de zi suplimentarã a şedinţei Consiliului General din 26 septembrie. Maiorul Laurenţiu Cazan va fi membru al Autoritãţii Teritoriale de Ordine Publicã prin dorinţa Gabrielei Firea

Circul televizat dintre #Daddy, #carmendan şi #Duamna este pentru amatori. Primãriţa propune consilierilor generali ”premierea” unuia dintre autorii reprimării manifestației din 10 august.
La propunerea Gabrielei Firea, maiorul Laurențiu Cazan, urmărit penal de Parchetul Militar, devine membru în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP).
Nu voi vota această propunere și voi cere colegilor mei să amânăm o astfel de decizie până când situația juridică a maiorului Cazan se va lămuri”, a comentat pe pagina de socializare Cãtãlin Deaconescu, consilier general PNL.

Maiorul Cazan a fost împuternicit director general la Direcția Generală de Jandarmi București prin ordin al ministrului de interne, iar Firea susține în expunerea de motive că l-a împuternicit în ATOP printr-o simplă adresă. Acesta este nivelul de competență administrativă al echipei Firea-PSD.