Jurnalista Realitatea TV, Ionela Arcanu, a scris pe Facebook că două colege au rămas fără banii din portofele la sediul central al PSD. UPDATE Reacţia lui Ciolacu Cele două jurnaliste au fost jefuite chiar în sala destinată presei din sediul social-democraţilor, pe când acestea ieşiseră să ia declaraţii liderilor PSD.


„Două colege au rămas fără bani în portofel chiar în sediul PSD. Ele îşi lăsaseră genţile în sala destinată presei din sediul partidului şi au mers să ia declaraţii liderilor PSD. Când s-au intors au constatat că le lipseau banii din portofele“, a scris Ionela Arcanu.


Mădălina Mihalache, reporter Antena3 acreditat la PSD, a precizat pe Facebook că este una dintre victimele furtului. Ea descrie cum a constatat lipsa banilor și afirmă că atenția acordată acestui caz este nejustificată.

„Sunt jurnalist acreditat pe PSD de șapte ani, timp in care am fost de sute sau chiar mii de ori in sediul central. Sunt una dintre cele doua jurnaliste cărora, astăzi, le-au dispărut bani din portofel. Un fapt care nu s-a mai întâmplat niciodată și pe care nu-l vedeam vreodată subiect de presa. Gentile au fost in centrul de presa, acolo unde stau cameramanii, reporterii și băieții de la tehnic. Singura care mai putea sa treacă pe-acolo in cele doua ore care au trecut pana ne-am dat seama este femeia de serviciu, și ea angajata de vreo noua ani. O doamna care strânge mereu in urma noastră (unii dintre noi chiar nu suntem cei mai civilizati oameni). Vad o isterie pe Facebook și in presa care, de data asta, este total nejustificata. Și nu cred ca pot fi acuzata ca am menajat vreodată acest partid și ca nu mi-am făcut meseria cu imparțialitate, indiferent unde am lucrat. Cred ca și hate-ul, chiar și pe rețelele de socializare, trebuie argumentat si întemeiat, mai ales când e propagat de oameni de presa, foști și actuali politicieni și demnitari”, a scris jurnalista pe Facebook.


Sumele furate ar fi de 100 de euro, respectiv 80 de lei. Sala unde s-a petrecut incidentul nu are supraveghere video.