Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a închiriat și a plătit, de mai multe ori, în acest an, elicoptere folosite în deplasări de fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc.

Publicația Ziare.com a dezvăluit, luni, care au fost zborurile respective și cât au costat acestea.

Cel de-al doilea mandat de ministru al Transporturilor al lui Răzvan Cuc a fost marcat de deplasări ale acestuia pe diverse șantiere din țară. Către unele, ministrul s-a deplasat cu mașinile, către altele deplasarea s-a făcut cu elicopterul închiriat și plătit de CNAIR.

Contactat telefonic de Ziare.com, deputatul Razvan Cuc a încercat, inițial, să ne direcționeze către cabinetul său parlamentar din Giurgiu. În cele din urmă, însă, a acceptat să răspundă la câteva întrebări.

Cuc a sustinut că nu a solicitat CNAIR să fie transportat cu elicopterul. Ba dimpotrivă, CNAIR a fost cea care i-a propus să călătorescă pe calea aerului.

"Orice deplasare care s-a făcut s-a făcut în interes de serviciu, pentru România și infrastructura din România. Nu pentru mine personal.

Nu înțeleg care este importanța. Le-am făcut (deplasarile - n.red.) pe obiective de infrastructură. Nu pentru mine personal, Cuc, să mă plimb. Dar presupun că oricum, orice v-aș spune, veți da o tentă negativă. Ca asta face rating.", a declarat fostul ministru PSD.