Mihai Fifor și Răzvan Cuc au fost chemați la DNA Timișoara pentru a fi audiaţi în dosarul şpăgilor de la PSD Arad. Potrivit procurorilor, în ultimele luni, senatorul PSD Dorel Căprar, ar fi pus la punct un mecanism de strângere a unor sume importante, din mită, pentru filiala județeană a PSD pe care o conducea.

Fostul ministru de Interne, Fifor, a declarat că a fost audiat în calitate de martor, că nu are nimic de ascuns, că a respectat mereu legea şi că susţine activitatea de anchetă. El a mai spus și că nu are cunoştinţă de faptele care fac obiectul cercetării.

Fostul ministru al Transporturilor, Cuc, a spus că nu cunoaşte de ce a fost chemat şi că ştie doar ce s-a scris în presă.

Răzvan Cuc a fost chemat pentru a da explicaţii în dosarul în care în care procurorii fac cercetări privind corupţia de la PSD Arad. La dosar sunt depuse interceptări în care este menţionat numele lui Cuc, la vremea respectivă ministru al Transporturilor.

Potrivit unei interceptări, Bogdan Munteanu, șeful biroului încasări de la DRDP, inculpat în dosar, a afirmat că ministrul Răzvan Cuc ar fi reproșat că sumele de bani obținute din comiterea infracțiunilor de corupție sunt predate facțiunii PSD Giurgiu, cu care el se află în conflict: ”Dar Grasu așa o zis atunci la ... I-o zis pă față, ce bă, că voi faceți și-i duceți lui Bădălău și lui Mina”.

Potrivit DNA, Dorel Căprar ar fi încasat în mai multe rânduri astfel de sume de ordinul miilor de euro la casieria de partid. Dorel Căprar este cercetat pentru 12 infracțiuni de folosire nelegală a influenței de lider politic, 2 infracțiuni de complicitate de luare de mită, 3 infracțiuni de abuz în serviciu.

În acest dosar mai sunt cercetați doi parlamentari social-democrați, deputațul Florin Tripa și senatorul Ioan Chisăliță.