Senatorul liberal Florin Cîțu face acuzații periculoase fără precedent. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, el afirmă că Vâlcov și Teodorovici au măsluit datele privind deficitul bugetar pe 2018 ca să nu depășească 3%. Potrivit lui Cîțu, acesta este caz penal, care se pedepsește cu închisoarea.

“I-AM PRINS!

Comisia Europeană CONFIRMĂ- execuția bugetară pentru 2018 MĂSLUITĂ!

catu_doc

În momentul în care Vâlcov și Теодорович (Teodorovici-lb.rom.) au anunțat deficitul bugetar, cu o lună înainte, am spus că execuția pentru 2018 o să fie falsificată.

V-am spus atunci că am fost sunat din MFP și mi s-a spus că urmează să măsluiască datele.

Imediat am cerut COMISIE DE ANCHETĂ PARLAMENTARĂ pentru execuția bugetară pe anul 2018. PSD+ALDE nici nu au vrut să audă.

Ei știu cel mai bine că merg direct la pușcărie. Exact ca în Grecia.

Comisia Europeană vine cu prima DOVADĂ că datele au fost "aranjate" în așa fel încât deficitul, atât ESA, cât și CASH, să nu depășească 3%.

Având în vedere aceste informații noi CER URGENT COMISIE PARLAMENTARĂ DE ANCHETĂ a execuției bugetare pentru 2018. Așa cum au făcut comisie de anchetă pentru alegerile pe care le-au organizat și le-au pierdut, așa pot să facă și pentru execuția bugetară dacă nu au nimic de ascuns.

Теодорович, aceste informații rămân. Știi foarte bine că în Grecia cei care au măsluit datele oficiale sunt în pușcărie.

Acelasi lucru trebuie să-l știe și angajații din MFP care au ajutat la măsluirea execuției bugetare. TOȚI sunt VINOVAȚI și vor plăti”, a postat Florin Cîțu pe pagina sa de socializare.