În plină pandemie, firma lui Bogdan Chireac, DC News Media Group, a câștigat un contract cu Primăria Sectorului 4 în valoare de aproape jumătate de milion de euro. Obiectul contractului cu instituția condusă de primarul PSD Daniel Băluță este organizarea de evenimente.

„Obiectivul general al acestei achiziţii constă în asigurarea condițiilor pentru organizarea de evenimente de lucru ale Sectorului 4 al Municipiului Bucureşti și Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale Sector 4, în scopul unei bune informări a publicului pentru promovarea evenimentelor şi proiectelor derulate precum și în scopul realizării schimbului de experiență cu alte autorități publice.” conform descrierii de pe SICAP.

Se pare că acest contract a fost scos la licitație de două ori, de ambele dăți a câștigat firma lui Bogdan Chiriac. Licitația s-a repetat pentru că firma Tehno Art Solutions a făcut o contestație prin care a solicitat anularea rezultatului procedurii.

Contactat de reprezentații Buletin de București, Bogdan Chirieac a transmis că la licitație au participat 12 firme. Tot el a spus că se vor organiza 24 de evenimente într-o perioadă de 24 de luni. În privința desemnării firmei sale, Bogdan Chirieac spune că este cunoscută pe piață și de aceea a fost preferată.

Înreaga investigație o puteți citi aici.