Primarul general al Capitalei nu este interesat de bucureşteni, ci doar de confortului clanului al cãrui reprezentant aste. Un alt exemplu este înfiinţarea Asociaţiei se Dezvoltare Intercomunitarã pentru Dezinsecţie şi Deratizare în care intrã localitãţile Snagov şi Chiajna.

Dupã ce douã veri consecutive ţânţarii au fost o calamitate pentru bucureşteni care s-au plâns continuu, iar şobolanii colcãie prin tot oraşul, Gabriela Firea a decis ca atribuţiile Asociaţiei se Dezvoltare Intercomunitarã pentru Dezinsecţie şi Deratizare sã fie preluate integral de aceastã organizaţie. În asociaţie intrã şi localitãţile Snagov şi Chiajna care vor face economii la buget, vor profita de servii proaste ca şi bucureştenii, dar pe banii acestora.

În cazul comunei Chiajna este de înțeles, fiind lipită de București, iar țânțarii și sobolanii migrează, dar in privinţa Snagovului lucrurile sunt dubioase. În primul rând, Snagovul nu se învecineazã cu Bucureştiul, iar deratizarea și desțânțărirea nu se justificã. Singura explicaţie este prietenia de clan a familiei Firea-Pandele cu cei doi primari, din Chiajna și Snagov. Sã ne amintim cã la Snagov Firea a decis sã construiascã un liceu cu bani din bugetul Municipalitãţii. Primãriţa aplicã politica de clan fãrã sã aibã atribuţii sau sã existe o becesitate stringentã. Cert este cã administraţia Firea este tot mai costisitoare iar calitatea serviciilor publice în București este din ce în ce mai proastă.

Ea s-a “acoperit” legal cu un studiu de toatã jena, comandat la o firmã care s-a mulţumit sã încaseze nişte bani, fãrã pretenţii profesionale.

Povestea ţânţarilor şi a şobolanilor în Bucureşti se va încheia doar dupã apariţia unor epidemii.