Clanul Firea-Pandele este numeros și toți trebuie sǎ aibe slujbe bine plǎtite. Dupǎ numirea la regia de termoficare a lui Alexandru David Burghiu, un consilier general PNL a somat-o public pe Gabriela Firea sǎ confirme sau sǎ infirme dacǎ este nașa de cununie a șefului RADET. Ea a tǎcut, dar și-a pus biroul de presǎ al Primǎriei Capitalei sǎ nege. Adevǎrul a ieșit la ivealǎ.

Pe rețelele de socializare, consilierul PNL Ciprian Ciucu a postat fotografia care demonstreazǎ cǎ actualul șef al RADET, Alexandru David Burghiu, este finul Gabrielei Firea. Fotografia a fost realizatǎ la cununia civilǎ a lui Burghiu, alǎturi de primarul Snagovului, aflat ȋn exercițiul funcțiunii.

Când a somat-o pe Gabriela Firea să infirme sau să confirme dacă este nașa celui pus șef la RADET, primǎrița a tǎcut, dar Biroul de Presă al Primǎriei Capitalei a transmis cǎ: “Deși este o ipotezǎ care vizeazǎ viața privatǎ a Primarului General, vǎ informǎm cǎ Gabriela Firea NU este nașa de cǎsǎtorie a domnului Alexandru David Burghiu”. Numai cǎ fotografia celor trei primari alǎturi de tinerii ȋnsurǎței aratǎ altceva, ȋn plus nu este pentru prima daǎ când Biroul de Presǎ minte sau este pus sǎ mintǎ, ceea ce denotǎ lipsa de moralǎ a personalului și a consilierului de imagine Ligia Enache.

Acum nu mai mirǎ pe nimeni inițiativa primǎriței de a construi pe banii bucureștenilor un liceu la Snagov .

Și ca sǎ nu avem probleme la proces, redǎm definiția politicii de clan, care spune cǎ aceasta prevede promovarea persoanelor cu care te aflii ȋn relații de familie (rudenie sau alianțe) în detrimentul persoanelor competene și merituoase.