De doi ani şi jumãtatea, primãriţa Capitalei alocã pe şest milioane de lei Trustului Intact, recte Antenelor, pentru publicitate din bugetul Primãriei. La fel procedeazã şi câteva primãrii de sector. Se pare cã nu a fost suficient. Oamenii au vãzut cã Firea nu este în stare sã administreze oraşul, iar primãriţa a abordat altã metodã.

Gabriela Firea a adoptat o altã strategie de campanie electoralã. Ea îşi face campanie electoralã pe bani publici, nedeclaraţi şi neaprobaţi de Consiliul General, ceea ce o poate duce direct î braţele anchetatorilor DNA într-un nou dosar.

Înainte de a fugi la Dublin de Ziua Naţionalã, de teama unor reacţii violente de stradã, Firea a tocat milioane de lei pe scrisori trimise Bucureştenilor. Pe 7 pagini de text, ea își prezintă "realizarile" și cum decurge războiul cu Dragnea (PSD).

Bucureștenilor le-a fost trimis câte un plic cu eticheta "Mesaj din partea Primarului General". De parcã bucureştenii nu ar fi fost sãtui de blatul dintre cei doi, Firea se victimizeazã şi sperã sã câştige un nou mandat de primar general. Ea nu spune însã în câte dosare penale este deja anchetatã, cã nu a fãcut nimic pentru oameni, dimpotrivã, şi mai ales a stopat toate cele 40.000 de dosare de retrocedare în favoarea colegilor sãi şi ai clientelei PSD-iste. Aşteptãm reacţia “noului” DNA pânã nu e prea târziu.
promo2