Victimizarea este o metodã politicã sigurã pentru electoratul PSD. Gabriela Firea şi-a justificat în aceastã dimineaţã tãcerea faţã de problemele Capitalei şi ale bucureştenilor, cum sunt avariile RADET, defecţiunile otokarelor şi deszãpezirea trotuarelor. Ea susţine cã a suferit o afecţiune gastro-intestinalã acutã şi ca sã fie crezutã a postat o fotografie cu medicul Iulian Brezean.

Potrivit edilului, afecţiunea de care a suferit a necesitat o operaţie laparoscopicã şi tratament pe care şi-a tratat-o la spitalele Colentina şi Ion Cantacuzino. Bucureştenii cred cã bunul simţ şi l-a extirpat de mult, acum nu face decât sã se victimizeze.

''Unele încercări care apar în calea vieții noastre sunt prea dificile pentru a putea fi depășite de unul singur. Dumnezeu ne ajută să fim înconjurați de oameni care să ne ridice. Mulțumesc celor care mi-au fost alături în problema de sănătate pe care am avut-o, în toată această perioadă. Mulțumesc echipelor medicale de la spitalele Doctor Ion Cantacuzino și Colentina. Am știut că sunteți la fel de buni ca orice centru medical european și nu am greșit având încredere în dumneavoastră. Mulțumesc familiei mele și prietenilor mei dragi care m-au înconjurat cu atâta dragoste care, împreună cu intervențiile și tratamentele, m-au pus pe picioare.
În imagine, sunt alături de conf. dr. Iulian Brezean. Dumnezeu să-i aibă în pază pe toți cei care salvează vieți.'', a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.