Orlando Culea, fost preşedinte de şedinţã al Consiliului General timp de doi ani, a lansat o petiţie în rândul membrilor PSD prin care cere demiterea Gabrielei Firea de la conducerea organizaţiei Bucureşti-Ilfov. El invocã exact argumentele opoziţiei de pe vremea când le tãia microfoanele.

Printre membrii PSD București s-a lansat o petiție pentru demiterea lui Firea de la conducerea filialei PSD București-Ilfov. Semnatarul este Orlando Culea, demis de primãriţã în momentul în care a refuzat sã voteze un proiect aberant.

"[...] Nu s-a facut nimic. Este grav și rușinos. Aceste eșecuri, sunt decontate de partid. Nu este normal. Bucureștenii nu au votat pentru vouchere si concerte săptămânale, pe bani publici. Lansez această petiție [...]", se spune în textul petiţiei.

Lucrurile astea le știe de la mine. I le-am repetat până îmi tăia microfonul... Dar uite că le-a reținut. Culea știe ce vorbește, a fost acolo, era treaba lui ce întra pe ordinea de zi. Ce zic eu de doi ani, confirmă Culea: Toate marile proiecte din Primăria Capitalei se fac doar pentru imaginea Gabrielei Firea, iar pe ordinea de zi sunt puse doar proiectele care convin primarului [...]", comenteazã consilierul general PNL, Ciprian Ciucu.