Un consilier general o acuză pe Gabriela Firea că-și continua acțiunile nelegale și de sifonare a banilor publici. Ana Ciceală amenință cu noi procese intentate Primăriei Capitalei.

”Trei observații la cald pe ordinea de zi a ședinței de consiliu din 27 august convocate aseară de Gabriela Firea:

1. Este clar că FIREA nu citește ce semnează, nici măcar atunci când singură expune motivele pentru care VREA SĂ DEA TOT PATRIMONIUL MUNICIPIULUI BUCUREȘTI ÎN ADMINISTRAREA… COMPANIEI CIMITIRE S.A. Sigur, era vorba de fapt despre Compania Imobiliară București S.A., la fel de ilegală ca și prima. Ce să-i faci dacă până și cei din cabinetul ei se încurcă în păienjenișul de companii ilegale. Ce contează că vorbim de zeci de miliarde de euro și bunurile tuturor bucureștenilor. Oricum, vrea să dea în administrare tot patrimoniul către rețeaua ilegală și sifonatoare de rude și prieteni pe care a înființat-o prin companii. O vom opri, bineînțeles.

2. Hotărârile de delegare noi, un fel de reîncâlzire a ciorbei juridice în care ne-a băgat pe noi toți, sunt la fel de nelegale (lipsesc anexele cu bunurile predate, nu sunt fundamentate pe oportunitate, lipsește cvorumul necesar de două treimi, tarifele nu sunt justificate etc). Nici cele vechi nici cele noi nu au cum să treacă și nu vor trece de instanță. Firea este disperată să prelungească cumva perioada de funcționare deci de sifonare de către ”managerii” ei din companii.

3. Gabriela Firea nu vrea în ruptul capului să respecte legea. Pentru primarul general #zerobarat a respecta legea înseamnă a legisla nelegal pentru propriul interes de clan. Ne propune noi hotărâri de delegare a gestiunii serviciilor publice (PARKING etc.) către 6 dintre cele 22 de companii municipale ilegale, hotărâri similare celor trecute deja nelegal prin consiliul general anul trecut, unele deja suspendate de drept pe nelegalitate de către prefect, TOATE deja în instanță într-un proces al USR București.”, a comentat Ciceală.