Rãzboaiele interne din PSD nu o împiedicã pe Gabriela Firea sã-şi continue afacerile murdare. La şedinţa extraordinarã de joi, 6 septembrie, prin douã hotãrâri de Consiliu General, primãriţa vrea sã preia de la Sectorul 2 Parcul Naţional şi Teatrul de varã.

Pe 23 august, Gabriela Firea a vrut sã punã mâna pe şest pe Parcul Naţional şi Teatrul de varã unde funcţioneazã Centrul Cultural Mihai Eminescu. Proiectul aflat pe ordinea de zi suplimentarã a fost respins de Consiliul General, iar acum ea încearcã din nou sã preia cele douã imobile în şedinţa extraordinarã. Firea vrea sã “mușamalizeze situația ilegală prin care niște fundații dețin, gratuit, cu motivația organizării de cursuri gratuite pentru copii, terenuri de sport pe care, de fapt, le închiriază cu ora”, afirmã viceprimarul Sectorului 2, liberalul Dan Critian Popescu. El a postat Actul Constitutiv al Fundaţiei Cleopatra, al cãrei preşdinte este deputatul PSD Mihãiţã Vîrzã. Grav este cã acesta nu a declarat oficial fundaţia şi nici profiturile pe care le obţine de pe urma terenurilor de sport în declaraţia de avere, dar ANI este doar o instituţie formalã. Din Consiliul de Administraţie face parte şi un revoluţionar “remarcat” Nicolae Mitracu.

Potrivit site-ului Ministerului Finanţelor, fundaţia are profit pe 2017 de 47.377 lei, dar şi datorii “care trebuie plãtite într-o perioadã mai mare de un an” de 252.738 lei. Terenurile de sport din Parcul Naţional i-au fost atribuite direct deputatului de fostul primar al Sectorului 2 Neculai Onţanu.