Primarul general vrea sã închidã sex-shop-ul de pe Bulevardul Magheru. Care se aflã chiar lângã Teatrul Nottara. Pâna acum doar proprietara magazinului a confirmat informaţia. În replica sa, ea spune cã se gândeşte la fericirea oamenilor spre deosebire de Firea. Glumele la adresa primãriţei nu au întârziat.

Tare mult aş vrea sã o cunosc pe doamna Firea sã îmi spunã personal de ce vrea sã îmi închidã magazinul, sex-shopul de pe Magheru! Cu ce o deranjează magazinul pentru că arată foarte bine în comparație cu alte sex-shop-uri din aceeaşi zonă. Îmi plãtesc taxele lunar, nu am deranjat pe nimeni, clienții sunt multumiţi de serviciile noastre. De ce are dânsa o problemã cu noi? Pentru impozitele pe care le plãtesc, statul nu mã ajutã cu nimic, mai ales Primăria. Ea ştie cã am muncit 10 ani pentru ca magazinul acela sã fie acolo şi sã arate bine, nu ca o dugheană? Nu știe, ar trebui să îşi vada de alte lucruri mai importante, decât de magazinul meu. Am contract de închiriere valabil, plãtesc taxe, de ce sã mã închizi? Pentru cã refuzi plãcerile trupești ale oamenilor? Eu fac oamenii fericiți cu produsele noastre, spre deosebire de ea, care nu se gândeşte la fericirea cetățenilor. Unde ar vrea să mã duc? La Gara de Nord, în afara țării? Mã mir de ce nu le interzice pe toate, aşa mi s-ar pãrea mai corect. De ce sã te iei doar de mine? Închide-i pe toți, dna Firea! Fii corectă!” a reacţionat Elena Teusdea, proprietara magazinului. Potrivit lui Ciprian Ciucu, consilier general, Firea are douã obiecţii: amplasarea magazinului pe Bulevardul Magheru şi apropierea de Teatrul Nottara. “Personal, nu cred cã îl va închide, nu pentru cã nu ar vrea, ci pentru cã nu are bază legală. M-aș mira să promoveze o hotărâre în acest sens în Consiliul General”, a comentat Ciucu.

Comentariile apãrute în spaţiul public fac referire la pudicitatea primãriţei, dar şi la cucernicia ei. Oamenii spun cã Firea ar prefera un magazin de lumânãri, icoane şi tãmâie în locul sex-shop-ului.