Rebecca Prodan Dumitrescu, fiica impresarului Anamaria Prodan Reghecampf, este de ieri patroana Hermannstadt. La doar 21 de ani, aceasta va fi numărul 1 în clubul din Sibiu, în acte.

”Fata mea cea mare este numărul 1, eu o ajut pe ea. Ea este cea mai tânără conducătoare din Liga 1, la 21 de ani”, a declarat Anamaria Prodan Reghecampf pentru Digi Sport. Rebecca a dezvăluit ce a determinat-o să se implice alături de familia sa în fotbal.

Rebecca Prodan Dumitrescu: ”Sibiul este un oraș minunat, merită o echipă minunată”

”Este vorba despre noi ca familie. Noi respirăm fotbal și în general sport. Mă alătur celor ce își doresc să facă performanță, celor ce iubesc să vadă bucurie pe stadion și celor ce promovează sportul, adică viața.

Sportul și fotbalul, mai ales, trebuie să trăiască și să meargă mai departe. Este păcat să le lăsăm să moară. Sibiul este un oraș minunat, cu oameni minunați, care merită o echipă minunată”, a declarat Rebecca Prodan Dumitrescu pentru Digi Sport.

Rebecca Prodan Dumitrescu va avea 50% din clubul sibian, restul urmând să îi rămână lui Claudiu Rotar.

Cine este Rebecca Prodan Dumitrescu

Rebecca Prodan Dumitrescu, are 21 de ani și este studentă la Institutul Marangoni din Italia, specialitatea Fashion and Design. A intrat cu bursă la Parson University din New York, iar ulterior s-a transferat în Italia.

Este model internațional pentru Dolce & Gabbana și a defilat pentru cele mai mari case de modă. Rebecca a pus însă mereu facultatea pe primul loc.

”Cel mai important lucru din lume este educația! Vreau să duc mai departe imperiul construit de familia mea, să-i fac mândrii de mine și să le mulțumesc pentru toată educația și eforturile pe care le-au făcut pentru mine”, a mai spus Rebecca Prodan Dumitrescu pentru Digi Sport.

Rebecca Prodan Dumitrescu, este fiica Anamariei Prodan, din prima căsătorie, cu Tiberiu Dumitrescu.