Fifor lansează panica printre bugetari: Vine Austeritatea!Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, anunță că opoziția va concedia masiv bugetari dacă va ajunge la guvernare. El le cere românilor să o voteze pe Viorica Dăncilă. „1 din 3 bugetari va rămâne pe drumuri (vorbim de medici, profesori, polițiști, militari etc.)”, sustine Fifor.

„Am văzut ieri programul de guvernare propus de PNL: 400.000 de oameni concediați, creșterea impozitelor pe salarii prin introducerea unei cote progresive, desființarea județelor și a 2.000 de comune din România.

O spune chiar ‘premierul de compromis’ pregătit de Iohannis pentru partidele de opoziție.

Pe scurt: tăieri! Tăieri de locuri de muncă, tăieri de salarii, tăieri de județe și de localități. 1 din 3 bugetari va rămâne pe drumuri (vorbim de medici, profesori, polițiști, militari etc.).

Toate majorările date de PSD la salarii vă vor fi luate din buzunare sub forma de taxe și impozite. Spuneți adio creșterilor de pensii. Iar când veți avea nevoie de un aviz de la autoritățile locale, veți merge zeci sau sute de kilometri până la primărie sau la consiliul regional.

Pregătiți-vă! Vine Austeritatea! Aveți o singură șansă să opriți acest tăvălug: votul pe care il veti da la alegerile din noiembrie!”, a scris Fifor pe Facebook.

Mesajul lui Fifor a fost luat râs de cei care au comentat pe pagina sa.