Nicolae Moga nu a demisionat le la șefia Internelor, ci a fugit după ce a aflat niște amănunte deste dosarul Caracal. Dăncilă este bulversată după ce a aflat despre rețelele compuse din interlopi, oameni ai legii și politicieni din mai multe județe.

Sursele jurnaliștilor și informațiile culese despre o rețea de trafic de personae ar fi vorba și la Olt. De altfel, se pare că în curând va apărea și partea din înregistrare în care Alexandra ar fi fost amenințată în discuțiile de la 112.

Sursele spun că Moga ar fi spus după ce a auzit: „Nu se poate așa ceva, ai noștri sunt în legătură cu rețelele interlope? Dacă se află, ne pulverizăm!”

Situația este atât de gravă încât Dăncilă a fost șocată. Și a tăcut mâlc și a încasat în CSAT.

Dosarul de prostituție din 2010

DIICOT a „rezolvat” ul alt dosar al liderilor PSD. În anul 2010 numele lui Victor Ponta a apărut iniţial într-un dosar de prostituție. După cîteva zile, când presa a început să afle că sunt mai multe nume de politicieni, ca şi în cazul Dosarului Duicu, numele lui Ponta a dispărut, brusc, din rechizitoriu. Au rămas, în schimb, fostul ministru al Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, şi Robert Negoiţă, primarul de la Sectorul 3. Ambii, promovaţi de fostul preşedinte al PSD pentru aceste funcţii.

Dosarul din care a fost evaporat Ponta aka Gabi se judecă și acum la Tribunalul Ialomița, la Slobozia. Iar Bănicioiu și Negoiță au fost la mai multe ședințe de judecată. La momentul declanșării operațiunii, șef al DIICOT era procurorul Codruț Olaru.

1. Deși mai multe fete l-au indicat pe consumatorul "Gabi" ca fiind Victor Ponta, acesta nu a fost niciodată audiat.
2. Deși Robert Negoiță a recunoscut că a plătit fete, inclusiv minore, pentru a se culca cu șefii lui din partid, nu a fost pus sub acuzare pentru "favorizarea prostituției" sau "oferirea de foloase necuvenite" în vederea obținerii de funcții politice.

3. Poliția română nu a colaborat cu poliția altor state în acest caz (Austria, Italia, Turcia, etc.) deoarece s-ar fi transformat acuzațiile din proxenetism (deci cu o pedeapsă mică pentru făptuitori) în trafic internațional de carne vie, inclusiv cu minore.

De remarcat este dezvăluirea unei tinere care a refuzat să depună plângere împotriva liderului PSD pentru corupere de minore, deși avea 17 ani la data la care a întreținut relații sexuale contra cost cu fostul candidat la preşedinţie. Victor Ponta se prezenta cu numele ”Gabi”, încât să nu fie recunoscut, deși este evident că nimeni nu-l putea crede câtă vreme era o persoană publică extrem de cunoscută.

“Robert mi l-a prezentat ca fiind un anume Gabi, şoferul său. După câteva întâlniri mi-am dat seama că era altcineva dar am continuat prin a vorbi cu el cu acelaşi prenume”. Tânăra mai susținea că a primit cadou de la Victor Ponta chiar și un telefon mobil, iar în urma aventurii lor, a cunoscut și alți pesediști și oameni de afaceri tot pe filiera de proxenetism a lui Robert Negoiță, printre care Nicu Bănicioiu (aventură la Constanța cu ocazia organizării concursului Miss TSD - Tineretul Social Democrat - 2008). Robert Negoiță fiind cel care a ”inițiat-o” în această afacere. Bănicioiu, din mărturiile tinerei, nu a plătit-o după raportul sexual, fapt care a creat un scandal interior între cei doi lideri, Negoiță fiind nevoit să plătească în locul lui Bănicioiu.

Fetele făceau parte din agenții de modă, cele două care livrau femei pentru politicienii din PSD și oameni de afaceri fiind Star Models și Diva Models. Ion Valeriu Tămârjan, patronul agenției de modelling Star Models este cel care a intermediat aventura lui Victor Ponta, zis ”Gabi” cu una dintre fete, potrivit rechizitoriului DIICOT.