O explozie puternică a avut loc în noaptea de luni spre marți, la 2 bancomate din Otopeni. Polițiștii din Ilfov au fost sesizați cu privire la faptul că la parterul unui bloc din oraș a avut loc o distrugere.

Explozia de la bancomatele din Otopeni a fost atât de puternică, încât oamenii din zonă s-au speriat și au crezut că este vorba despre un cutremur. La cinci ore de la incident, autorii încă nu au fost găsiți.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că, de fapt, a avut loc o explozie fiind distruse două bancomate care aparțin unei bănci. Banca urmează să facă monetarul și să stabilească valoarea pagubei.

La fața locului continuă cercetările pentru a se stabili cum au acționat exact autorii și cine sunt ei.

Nicio persoană nu a fost rănită. Au fost înregistrate însă pagube materiale însemnate. Un bancomat a fost scos și luat cu totul. Geamurile de la parterul imobilului au fost spulberate, iar pereții sunt distruși.

Au fost cinci furturi din bancomate prin explozie în acest an

Poliţiştii au identificat persoanele bănuite de comiterea celor cinci cazuri de furturi din bancomate prin explozie, înregistrate în 2020, iar în trei dintre aceste cazuri, făptuitorii au fost arestaţi preventiv.