Pe modelul PSD, un consilier local USR de la Sectorul 2 a făcut o declaraṭie iresponsabilă. Antoneta Bugner a afirmat că firma care produce berea Tuborg devarsă chimicale pe terenul Serelor Pantelimon. Atenṭionată de gravitatea declaraṭiei, consilierul a continuat să-şi susṭină afirmaṭia.

Pe ordinea de zi a Consiliului Local Sector 2 din 17 mai 2019 a fost un proiect care prevedea constituirea unei comisii care să renegocieze cumpărarea de către Primăria Sectorului 2 a Serelor Pantelimon. Terenul a fost retrocedat proprietarilor, iar acum primăria plăteşte o chirie lunară de 1,15 lei/mp/luna. "De la prima respingere a achizitiei serei in Consiliul Local Sector 2 pana in prezent au fost achitati circa 270.000 de euro, bani care puteau fi economisii, reprezentnd 18% din pretul cerut de proprietari. De mai bine de doi ani, Primăria Sectorului 2 nu mai cumpără flori, necesarul pentru sector este asigurat din productia de la Sera Pantelimon”, a spus viceprimarul PNL Dan Cristian Popescu. Edilul susṭine cumpărarea terenului, iar proprietarii sunt dispuşi să-l vândă. Consilierul USR Antoneta Bugner a declarat că terenul a fost supraevaluat şi este degradat din cauza deversărilor de chimicale pe care Tuborg le face pe terenul serelor. În zadar a fost atenṭionată de gravitatea afirmaṭiei de către viceprimar. Nici Bugner, nici un alt coleg de partid nu a retras acuzaṭiile.

În replică, la solicitarea cetateanimplicat.ro, preşedintele Tuborg, Kobi Dar, a spus:

United Romanian Breweries Bereprod (URBB), cunoscută ca Tuborg România, nu a deversat deșeuri chimice pe niciun teren. Compania noastră deține și operează în baza unei autorizații integrate de mediu, prin care se obligă să respecte toate cerințele și procedurile prevăzute de legislația în vigoare. Produsele secundare generate pe amplasament rezultate din activitatea noastră se transportă conform legislației cu firme autorizate pentru astfel de operațiuni”.