Preluate şi menṭinute, angajările fictive şi cele în familie au continuat în mandatul actualului primar general Gabriela Firea. Autorul acestor “artificii” este chiar şeful Direcṭiei Juridic din Primăria Capitalei, Adrian Iordache. Aşadar metoda lui Dragnea pentru care a fost condamnat nu este deloc singulară. Este generalizată.

Ca orice şef care se respectă, juristul Adrian Iordache avea şofer personal. Din 2010, postul i-a fost desfiinṭat, iar şeful de la Juridic a rămas fără şofer, lucru inacceptabil pentru Iordache. Soluṭia găsită pentru meseria de şofer a lui Mihai Pintilei a fost RATB. Până în 2018, şoferul a fost angajat fictiv la regia de transport public, unde multe neamuri ale “greilor” din Primăria Capitalei stăteau ascunşi. Pintilei era permanent în primărie şi conducea maşina personală a lui Iordache, un jeep negru. Din 2018, el a fost reangajat la Primăria Capitalei. “Preṭul” tăcerii a fost angajarea soṭiei şoferului, Loredana Pintilei, ca expert la Registratura primăriei.

Potrivit declaraiei sale de avere, soṭii Pintilei nu au casă sau terenuri în proprietate, nu au conturi bancare sau depozite. Ei au doar un autoturism Passat din 2001 şi două salarii. În 2018, Mihai Pintilei a câştigat circa 1.700 de lei lunar, iar soṭia sa 4,100 de lei pe lună.