Un scurt bilanṭ al bugetelor din Primăria Secorului 1 arată incapacitatea edilului Daniel Tudorache de a face investiṭii. Pierderi uriaşe s-au ȋnregistrat la CET Griviṭa SRL.

După o scurtă analiză a proiectelor Primăriei Sectorului 1 de pe ordinea de zi a şedinṭei extraordinare din data de 1 aprilie 2019, consilierul general PNL Cătălin Deaconescu a făcut câteva observaṭii. El a constatat că CET Grivia SRL, unul dintre producătorii de energie termică din București, a avut pierderi ȋn 2018 de aproape 3 milioane lei, iari anul acesta își propune să ”producă” pierderi de aproape 4,8 milioane de lei.
În al doilea rând, în 2018 Primăria Sectorului 1 a avut un buget de investiii de peste 52 milioane lei din care a reușit să utilizeze ...29 mii euro. Sunt sigur că Dan Tudorache va câștiga detașat competiia între primarii PSD din București pentru titlul de cel mai slab primar din toate timpurile, a scris pe pagina sa de socializare Cătălin Deaconescu.
ps1a

ps1b
ps1c
Explicaṭiile
CET Griviṭa

Ȋn replică, CET Griviṭa spune că “ȋn decursul activităii societatea a mai trecut prin situaii în care s-au înregistrat pierderi, datorate atât creșterii preului gazelor, cât și din cauza neplăii facturilor de energie termică de către RADET, pierderi recuperate parial în anii următori.