O zi de weekend în parcurile din Sectorul 2, unde câṭiva tineri liberali intră în contact cu oamenii. Este campanie electorală şi ei oferă pliante bucureştenilor. Tolba lor este plină şi cu poveşti triste, dar şi vesele.

În Parcul Plumbuita tinerii au constatat că trebuie să ne educăm şi pe noi înşine, şi bunici, şi copii. Consilierul liberal Silviu Feroiu a realizat un adevărat jurnal de campanie, din care cităm.
Nişte seniori pe bănci, care de dimineaṭă luau <una mică>. O ṭuică. Mă duc şi îi intreb de ce consumă alcool în parc, că nu e legal, că sunt copii şi îi întreb ce exemplu dau tinerilor. Mă înjură şi înjură PNL-ul că NU le dă nimic, că votează PSD-ul că le dă de toate. Mă întorc cu spatele şi sunt lovit cu o cârjă. Nu reacionez. Am sunat Poliia Locală care a reacionat.
campanie_1
În acul Plumbuita din parc se pescuia de zici că erau băli private. A trebuit să sune tot un consilier PNL - eu - pentru a se lua măsuri.
campanie_2
Am reclamat
şi oamenii care mâncau semine în parc, oameni tineri care asta făceau duminica.
campanie_3
Trist! Concluzia : Vota
i PNL şi o administraie locală PNL, cu primar PNL şi vă garantez că nu trebuie să sesizeze un consilier local autorităṭile pentru a se aplica legea. Legea este pentru toi. Campanie, necampanie îmi asum riscul de a pierde 2-3 voturi, dar educaia şi bunul sim trebuie să primeze. PSD-ul i-a învăṭat doar să ia degeaba şi îi <iartă>, că sunt votanii lor.


Alt loc, altă poveste, acelaşi autor

Staia de autobuz din faa Mega Mall. Dau un pliant unui domn care mă refuză şi începe să urle ca #PNL-ul vrea să le taie pensiile. Primise ziarul mincinos #PSD ist. Două doamne mă roagă să le dau un pliant şi încep să îl apostrofeze pe acel domn pentru că este un mincinos. #Dragnea nu te mai crede nimeni. #RomaniaTrezita
O familie îmi acceptă pliantul şi, deşi munceşte în străinătate mi-a garantat că se duc toṭi la vot să voteze #PNL. #DiasporaVoteazaPNL
Aceeaşi reticenṭă la politică o au tinerii între 18-30 de ani. Păcat! #TineriiConteaza
Simt aceeaşi energie ca înainte de primul tur de prezideniale de acum câṭiva ani.#PNLConteaza.
Am intalnit oameni care voteaza #PNL de 30 de ani si ne vor sustine si acum.

#LiberalPanaLaCapat

Am vorbit azi cu sute de oameni si va pot da reactii sincere din strada:
#PNL ul este iubit si este perceput ca singurul partid serios pe Dreapta. SERIOS am spus : Singurul care poate scoate Romania din colaps.
#Votul este inca optional si unii au altceva de facut pe 26 mai; categoria de varsta 18-30 ani.
#PSD ul este din ce in ce mai jos, se simte !! #ALDE se lauda degeaba cu scor de 2 cifre pe Bucuresti-sunt perceputi ca slugile lui Dragnea.
Clasicele : ce ne dati !?, toti sunteti la fel, Hotilorinexistente cand esti de la #PNL
Se vor mai multi #Tineri promovati in PNL la nivel central. Oamenii vor prospetime si slava domnului avem tineri pregatiti si dornici de munca. M-am dat exemplu .