Viceprimarul Primãriei Sector 2, Dan Cristian Popescu, anunţã o dezbatere publicã pentru zona extinsă Piața Bucur Obor-zona comercială Obor-Gara de Est.

Reprezentanţii Primãriei Sectorului 2 şi persoanele interesate de dezvoltarea ariei Piața Bucur Obor-zona comercială Obor-Gara de Est pot participa la dezbaterea publicã în ziua de marți, 19 februarie 2019, ora 15,00, la sediul autoritãţii locale, sala I.L. Caragiale. Întâlnirea face parte din seria de dezbateri privind PUZ sector 2, mai puțin aria protejată.

“Îmi doresc ca această zonă să se dezvolte conform potențialului pe care îl are. Dar pentru acest lucru este nevoie o infrastructură de calitate și investiții publice si private, respectând specificul zonei. Am în vederea modernizarea și standardizarea, îmbunătățirea serviciilor publice și a nivelului de confort al cetățenilor, în acord cu conceptul de Smart City”, a declarat viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu.

În conformitate cu Ordinul 2701/2010 cu privire la componentele obligatorii ale informării și consultării publicului care se aplică în cadrul proceselor de elaborare sau revizuire a planurilor de urbanism și de amenajare a teritoriului, art. 61 din Legea nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului și urbanismul, întâlnirea dintre autoritățile publice și reprezentanții mediului de afaceri are ca scop clarificarea modului în care autoritatea publică locală poate să vină în sprijinul investitorilor, în vederea soluționării aspectelor aferente unei dezvoltări urbane coerente raportate la situația existentă și corelate cu situația preconizată.