Fostul ministru Daniel Chițoiu (ALDE) a fost implicat, joi, în jurul prânzului, într-un accident rutier. Ȋn urma impactului, două persoane și-au pierdut viața.

Accidentul a avut loc pe DN7, Pitești-Râmnicu Vâlcea, în zona localității Zamfirești, județul Argeș.

Reprezentanții IPJ Argeș au relatat că în accident au fost implicate două mașini, una condusă de un bărbat de 82 de ani, care a intrat pe contrasens, și alta la volanul căreia se afla un bărbat de 52 de ani (n.r. Chițoiu).

„În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, dintre care unul condus de un bărbat de 82 de ani, din Pitești, care se deplasa pe direcția Pitești -Rm.Vâlcea, și un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 52 de ani, din București. În urma coliziunii dintre cele două autoturisme a rezultat decesul bărbatului de 82 de ani și rănirea gravă a pasagerei dreapta față din același autoturism. Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au transmis polițiștii din Argeș.

La scurt timp după impact, pasagerul din dreapta al mașinii conduse de bărbatul de 82 de ani, o femeie de 73 de ani, a murit la spital.

Există însă şi un martor care spune că, de fapt, fostul ministru ar fi fost cel care a intrat pe contrasens.

„Audi! N-a intrat în nicio depășire, nu era nimic în față. A părăsit banda și a intrat pe cealaltă bandă. Loganul venea normal de la Pitești. Eram în spatele lui (a lui Daniel Chițoiu, n.r.)”, a spus martorul.

Momentan, ancheta poliţiştilor este în curs.

Surse medicale au spus că secretarul general al ALDE are trei coaste rupte. După accident, el a fost adus ȋn București, la spitalul Floreasca, pentru investigații amănunțite.