Dan Cristian Popescu, candidatul PSD la Primăria sectorului 2 și viceprimar în funcție, lansează un nou atac la adresa Guvernului Orban din cauza modului ȋn care gestionează începutul anului școlar.

Reacția viceprimarului vine în urma declarațiilor liderilor PNL, din ultimele zile, prin care anunță că nu pot pune la dispoziția unităților de învățământ măști de protecție.

“Șovăiala guvernului PNL în privința măsurilor de prevenție COVID-19 în unitățile de învățământ, cu două săptămâni înaintea începutului de an școlar, este inacceptabilă!

Sunt părinte și ocup o funcție publică și aceste lucruri mă responsabilizează și mă determină să fac un apel public către guvern: dotați unitățile de învățământ cu măști de protecție, care să acopere necesarul atât pentru toți elevii, cât și pentru cadrele didactice și personalul auxiliar.

Sunt 6 luni de când pandemia ne-a luat prin surprindere și mi se pare că nu s-a schimbat nimic de la debutul COVID-19. Guvernul este la fel de nepregătit și de iresponsabil ca în luna martie.

Domnilor, lăsați campania electorală și ocupați-vă de fișa postului! Aveți grijă de copiii noștri!”, declară Popescu pe o rețea socială.