Cristina Țopescu, cunoscuta jurnalistă și fiica fostului mare comentator sportiv Cristian Țopescu a fost găsită decedată, duminică seară, în casa ei din Otopeni.

Corpul vedetei a fost găsit de polițiști, care au pătruns în locuința acesteia după apelul la 112 al unei vecine care a alertat autoritățile pentru că știrista nu mai fusese văzută de 3 săptămâni.

Pe corpul victimei nu s-au găsit urme de violență însă poliția a anunțat că moartea sa este una suspectă.

La casa Cristinei Țopescu au fost găsiți și trei câini morți. Se pare că aceștia ar fi murit de foame. Cristina Țopescu era o mare iubitoare a animalelor de companie.

Primele informații arată că decesul s-ar fi produs în timpul somnului. Echipajul de la Serviciul de Ambulanță a constatat că ea era decedată de mai multe zile.

Într-o postare pe o rețea de socializare, o fostă colegă a știristei arată că fosta vedetă de televiziune ar fi fost ultima oară activă pe platforma Whatsapp pe data de 28 decembrie 2019, la ora 9 dimineața. Se presupune că aceasta ar fi ziua în care Cristina Țopescu și-a dat ultima suflare.


Cristina Țopescu a fost una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România, fiica comentatorului sportiv Cristian Țopescu. Cristina Țopescu a fost prezentatoarea principalului buletin de știri la Prima TV mai bine de 12 ani. Aceasta decis să renunțe la acest post de televiziune în luna aprilie a anului 2013, pentru a intra în PSD. Cristina Țopescu a fost prima șoție a lui Ștefan Bănică Jr.