Derută din PSD a fost vizibilă după ce acționarul Realitatea TV, Cosmin Gușă a reintrat în PSD. Lia Olguța Vasilescu, zisă ”Fiola”, i-a atacat virulent pe Gușă și Stănescu la Antena 3. Mai mult, se zvonește că, după prezidențiale, Gușă va fi liderul PSD, iar Paul Stănescu și Marcel Ciolacu vor deține funcțiile de vicepreședinte și de secretar general.

”Îmi e greu să stau în partid cu un om care a dat cu sete în PSD”, a spus Lia Olguța Vasilescu luni seară la Antena 3. Ea s-a arătat surprinsă de reintrarea lui Cozmin Gușă în PSD și că îi e greu să fie colegă cu acesta, după ce a atacat cu sete partidul înainte de alegerile europarlamentare. „Îmi e greu să stau în partid cu un om care a dat cu sete în partid să ajungă la acel scor la europarlamentare. Și eu am fost suprinsă. Probabil a fost decizia primarului de la sector 1 și a domnului Stănescu”, a spus Lia Olguța Vasilescu, la Antena 3.

Cozmin Gușă, acționar al postului Realitatea TV, s-a reînscris în partid, potrivit unui anunț făcut pe Facebook de primarul sectorului 1 al Capitalei, Dan Tudorache. Gușă a ocupat funcția de secretar general între 2001 și 2003, în timpul guvernării Adrian Năstase.