Locuitorii sectorului 2 vor avea condiţii mai bune pentru eliberarea actelor de identitate – carte de identitate, carte de identitate provizorie şi viză de reşedinţă. Un nou sediu de evidenţă a populaţiei a fost deschis la etajul 2 din Mall Veranda.

Drept urmare, vechile sedii din cadrul Secției 6 Poliție, din str. Paul Greceanu, nr. 36 și al Secției 9 Poliție, din șos. Pantelimon, nr. 290 au fost închise. Acestea nu mai corespundeau necesităţilor cetăţenilor şi ale angajaţilor, nu dispuneau de locuri de parcare sau de rampe pentru persoanele cu dizabilităţi.


Sediul din Mall Veranda este unul modern, spaţios şi accesibil populaţiei, fiind situat în apropierea metroului şi a altor mijloace de acces în comun, anunţă viceprimarul liberal al sectorului 2, Dan Cristian Popescu.

“Mă bucur pentru că un alt proiect pe care l-am propus a devenit realitate.

Actele de identitate (cărți de identitate, cărţi de identitate provizorii, vize de reşedinţă) pentru locuitorii sectorului 2 vor fi eliberate, numai la sediul deschis la etajul II din Mall Veranda (lângă World Class), situat pe str. Ziduri Moși nr. 23.

Cu această dată, se închid birourile de Evidența Persoanei ce funcționau în cadrul Secției 6 Poliție (str. Paul Greceanu nr. 36) și cel deschis la Secția 9 Poliție (șos. Pantelimon nr. 290).

Fostele spații deveniseră inadecvate, iar lipsa confortului atât pentru angajați, cât și pentru cetățenii aflați în relație cu serviciul m-a determinat să caut soluții alternative și mă bucur pentru că mall Veranda a arătat deschidere și ne-a sprijinit demersul”, a scris viceprimarul pe Facebook.