Controversata companie de drumuri, Tel Drum, despre care procurorii DNA spun că este controlată de fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a semnat un nou contract cu CJ Teleorman pe 6 mai.Potrivit SEAP, contractul a fost atribuit pe 25 noiembrie 2019, iar valoarea sa este de aproximativ 23 de milioane de euro, fără TVA. Obiectul acestuia este: ''Întreţinere curentă şi periodică pe timp de vară a drumurilor judeţene".

Consiliul Județean Teleorman este condus de Ionel-Dănuț Cristescu. Acordul cadru e pe o perioadă de 2 ani.

Deși compania Tel Drum este în insolvență de la începutul lui 2019, aceasta continuă să primească contracte cu statul.

Situația a fost semnalată de europarlamentul Clotilde Armand, care a scris pe pagina de Facebook:

"În plină pandemie de COVID19, PSD umple conturile TEL DRUM cu peste 100 milioane lei. M-am uitat din nou prin SICAP și am decoperit cum Consiliul Județean Teleorman i-a atribuit în data de 6 mai 2020 firmei TEL DRUM, controlată de Liviu Dragnea, un contract în valoare de... țineți-vă bine: 109.479.943 lei (22.668.062 €) pentru ''Întreţinere curentă şi periodică pe timp de vară a drumurilor judeţene''. Închisoare, carantină, nu mai contează... TEL DRUM plombează. Trebuia să fie în insolvență dar uite că le merge bine treaba. Alo, DNA?".

Reamintim că DNA investighează încă din 2017 contractele pe care Liviu Dragnea și Tel Drum le-au obținut și al căror prejudiciu s-ar ridica la 27 de milioane de euro din fonduri europene.