Fiul cel mare al lui David Beckham, Brooklyn, se pregătește să ȋl facă pe marele fotbalist socru, pentru prima dată. Viitoarea noră a lui Beckham este Nicola Peltz, o tânără actriță americancă.

Brooklyn Beckham (21 de ani), fiul marelui fotbalist, a primit acordul părinților pentru a se căsători cu Nicola Peltz (25 de ani).

Peltz, star la Hollywood, provine, la fel ca Brooklyn, dintr-o familie extrem de înstărită. Soții Beckham au o avere estimată la 335 de milioane de lire sterline, scrie tabloidul The Sun, în timp ce tatăl Nicolei, Nelson (78 de ani), are o avere în jurul a 1,3 milioane de lire sterline, mai menționează sursa citată.

Brooklyn Beckham este în prezent model și fotograf în Statele Unite, iar Nicola Peltz este o actriță de perspectivă în America de Nord. Nicola a fost nominalizată la premiul Teen Choice pentru cel mai bun debut cinematografic.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz sunt împreună din luna noiembrie a anului trecut, după ce fiul lui David Beckham s-a despărțit de modelul Hana Cross.

David și Victoria Beckham au împreună 4 copii: Brooklyn Joseph (21 de ani), Romeo James (17 ani), Cruz David (15 ani) și Harper Seven (9 ani).