Un raport oficial al Avocatului Poporului te umple de indignare dacă nu ai simțul umorului. Deși lui Victor Ciorbea, șeful instituției, i s-a terminat mandatul de 2 luni, el face anchete inutile și penibile, în loc să conteste la Curtea Constituțională ordonanțele Guvernului.

Ținut în funcție nelegal și neconstituțional de PSD-ALDE, Victor Ciorbea nu-și face probleme că va intra în istorie ca un penibil magistrat. El însă nu-și pierde timpul cu contestarea ordonațelor Guvernului la CCR.
Ciorbea își trimite angajații să ”deguste” hrana beneficiarilor sistemului de protecție socială. Concret, angajații Avocatului Poporului, un jurist și un asistent social, au fost în județul Vrancea, au mâncat masa de prânz și au concluzionat: ciorba(!!) avea un gust ”neutru-uleios” iar ”varza nu avea un gust corespunzător, fiind fadă”.

De remarcat este că Avocatul Poporului recomandă DGASPC Vrancea să realizeze filme și fluturași de prezentare și/sau o pagina web. Poate așa ciorba și varza își vor schimba gustul.