La fel ca majoritatea românilor, și politicienii s-au pozat alături de familii și prieteni de Revelion și au făcut urări pentru noul an, pe rețelele de socializare.

Gabriela Firea: Bucuraţi-vă de viaţa pe care v-a dat-o Bunul Dumnezeu! Să o trăiţi din plin! Să nu cunoaşteţi întristări şi suferinţe! Să aveţi un 2020 cu sănătate, optimism şi clipe memorabile! La mulţi ani buni!! 🙏🎉🎊❤


Rareș Bogdan: La Mulți Ani! An Nou Fericit tuturor! Bunul Dumnezeu să ocrotească România! 2020 să vă aducă bucurii, satisfacții și ȋmpliniri!

Vă doresc din tot sufletul să aveți un an minunat! Să fiți sănătoși, inspirați, să vă păstrați limpezimea și curajul! Să nu vă părăsească încrederea!

Oameni buni, să vă fie copiii, părinții, bunicii, prietenii sanatosi si fericiți! Să le ferească bunul Dumnezeu inima de tristețe!

Nu uitați să iubiți România și în 2020! Vatra strămoșească este singura noastră ancoră, rădăcinile puternice nu ne vor trăda niciodată!

La mulți ani, dragi români, oriunde v-ați afla! Mă înclin în fața voastră!


Raluca Turcan: La mulţi ani! Un An Nou bun, cu sănătate, noroc şi împliniri din plin, alături de cei dragi!

Victor Ponta: La mulţi ani - sănătate şi bucurii alături de cei care vă sunt cu adevărat apropiaţi🙏🥂


Lia Olguţa Vasilescu: „La mulţi ani frumoşi şi norocoşi vă urăm! Fie să avem cu toţii un an mai bun, plin de împliniri şi zile fericite!“


Adrian Năstase: Dragi prieteni, Vă doresc un An Nou ȋn care ȋnțelepciunea să ne guverneze.

Vă doresc să fiți sănătoși și să nu aveți prea des motive să vă enervați.

Alexandru Cumpănaşu: La Mulți Ani dragi români! La Mulți Ani dragi cumpănași, dragi spartani! Să aveți alături ȋn noaptea aceasta familia și pe toți cei dragi pe care ȋi iubiți. Să ȋi apreciem, să-i respectăm, să le mulțumim pentru că ne suportă, ne iubesc și ne acceptă așa cum suntem. Vă iubesc mult dragi români. Sunt sigur că 2020 va fi un an mai bun, mai frumos, mai plin de realizări și de adevăr. LA MULȚI ANI ROMÂNI FRUMOȘI ȘI MINUNAȚI!! P.S.: Ne pot lua VIAȚA dar nu ne pot lua IUBIREA!!!Vedeți și mesajul Președintelui Klaus Iohannis de Anul Nou, aici.