Încă de anul trecut, Primăria Sectorului 2 a început lucrările de modernizare din zona Aleea Belvedere-Maior Coravu. Numai lucrările care revin Primăriei Capitalei și Ministerului Transporturilor stagnează sau avansează în pas de melc.

În acest moment, pe Maior Coravu se refac străzile, mobilierul urban și spațiul verde. De asemenea, este frezat asfaltul degradat și se toarnă un nou covor asfaltic. Se plantează arbori și arbuști ornamentali, flori perene și se montează gazon rulou. Toate sunt realizate sub supravegherea viceprimarului PNL Dan Cristian Popescu.

“Așteptăm cu nerăbdare Campionatul European de Fotbal 2020 și dorim să ne întâmpinăm oaspeții așa cum se cuvine. Continuăm investițiile în zona Complexului Național pentru a crește standardele de confort și calitate a vieții. Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate de aceste lucrări și vă asigur de tot sprijinul meu în această perioadă de reabilitare a zonei”, declară Dan Cristian Popescu.

Reamenajare scuar Tudor Vladimirescu

În zona Eminescu se reface un scuar. Vor fi completate peluzele cu un strat de pământ vegetal bogat în substanțe nutritive, se plantează arbori și arbuști decorativi, se plantează flori anuale -produse în serele proprii și se montează gazon rulou, după punerea în funcțiune a sistemului de irigat. Mobilierul urban deteriorat va fi înlocuit, anunță edilul liberal.