O ceartă între primarul de Voluntari și cel de Snagov a făcut ca Asociația de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) pentru iluminat public să se desființeze. Asta după ce a tocat aiurea câteva milioane de lei. Din interese personale, Gabriela Firea a făcut un parteneriat cu primarul Snagovului la înființarea ADI.

”Am atras atenția încă de la început că un ADI căruia să-i delegi serviciul de iluminat public făcut cu Snagovul, aflat la câteva zeci de km de București, este o aberație în sine: fotonii de la București nu prea se întâlnesc cu cei de la Snagov. Adică în ADI nu erau orașele și comunele din jurul Bucureștiului, dar era Sagovul. Aberant din punct de vedere teritorial. De ce era cu Snagovul și nu cu alții? Pentru același motiv pentru care PMB construiește liceu și baza sportiva în Snagov: primarul Snagov se bătea pe burtă cu clanul lui Pandele. Best buddies. Pe banii bucureștenilor facem chestii în Snagov.

De ce s-a închis aceasta asociație cu buget mare, căruia urma sa i se delege serviciul de iluminat public? Pentru că Primăria Snagov s-a retras și trebuie să fie minim trei membri fondatori (alături de Chiajna, alt "pretenar") . Când s-a înființat mi-au spus că vor atrage și alții, dintre UAT-urile lipite de București... (sic!). De ce s-a retras primăria Snagov? Se pare că primarul Snagovului și-a cam stricat prietenia cu alde Pandele. E ca la proști, ca în Africa subsahariană! Nu mai am răbdare cu ăștia ai lui Pandele și Firea!”, a comentat Ciprian Ciucu, consilier general.