Postarea grețoasă a pesedistei Lia Olguța Vasilescu (LOV) a declanșat reacția liberalului Rareș Bogdan. LOV l-a acuzat pe Klaus Iohannis că a greșit când nu a numit-o ministru al Transporturilor. De aceea nu are un drum expres Craiova-Pitești.

Vasilescu a scris, pe Facebook, că, dacă șeful statului o accepta ca ministru al Transporturilor, acum drumul expres Craiova-Pitești era făcut pe jumătate. „Klaus, neamțule care te dai „oltean”, ți-a plăcut drumul până la Craiova? Îți garantez că, dacă semnai să fiu ministru la Transporturi, până acum era jumătate făcut! #tuceaifacutinultimiicinciani?”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

În replică, Rareș Bogdan i-a numit pe PSD-iști „ipocriți și mincinoși”.

„Ipocriti si mincinosi!
Dar în ultimii mai bine de 7 ani de când sunt la putere neîntrerupt, la care se adaugă ceilalți 16 ani, adică 23 de ani din 30, ce naiba au făcut???? Ăștia au fost în stare să inaugureze un șantier, adică așa zisa începere a lucrărilor(!!!!) și până și acolo au mințit, au pus bordurile pe un teren privat!!!!”, este mesajul postat pe pagina sa de socializare, de Rareș Bogdan.