Dinamo a reușit din nou să se impună ȋn fața FCSB ȋntr-un derby spectacol. Câinii au câștigat ȋn fața eternei rivale cu 2-1, prin golurile marcate de Sin și Lazăr.

Scorul a fost deschis ȋn minutul ‘37 de Andrei Sin, din lovitură liberă. Ȋn prelungirile primei reprize, FCSB egalează, din penalty, prin Florin Tănase. Dinamovistul Lazăr este cel care stabilește scorul final, ȋn minutul ’62.
După acest gol, meciul a fost ȋntrerupt zece minute, din cauza petardelor aruncate de suporteri. Jucatorii au fost trimisi la vestiare, iar fanilor li s-a transmis sa nu mai foloseasca materiale pirotehnice.

Dinamo și FCSB au avut până acum 146 de ȋntâlniri directe în campionat, dintre care 48 au fost câștigate de câinii roșii, 43 de roș-albaștri, iar 54 au fost remize.

Politicianul care le-a purtat noroc câinilor.

Aproape 30.000 de spectatori au urmărit aseară derby-ul cu sufletul la gură, pe Arena Națională. Printre ei s-a numărat și viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu, suporter declarat al câinilor. Cu două zile ȋnainte de meci, politicianul a făcut un gest impresionant pentru a salva echipa dintr-una din cele mai grele situații din istoria sa. Popescu a răspuns inițiativei fanilor diamoviști de a cumpăra acțiuni la DDB (n.r. Doar Dinamo București).

Ȋntr-un video pe Facebook, el a dat provocarea mai departe fostului fotbalist Marius Nicolae și deputatului liberal Pavel Popescu.

“Câinilor, în viața asta mai avem ceva de făcut!
M-am alăturat inițiativei suporterilor dinamoviști, din a căror familie fac și eu parte, și am devenit acționar DDB. Clubul are nevoie de fiecare suporter, iar eu am răspuns prezent apelului lor, așa cum am făcut întotdeauna.
La rândul meu, îi provoc pe Marius Niculae Offical și Pavel Popescu să se alăture programului DDB!
Duminică, la eternul derby, voi fi în tribune și voi susține echipa favorită!
Ne vedem la stadion!”, a scris DCP pe Facebook.