Miercuri, 29 mai 2019, un tramvai a luat foc în zona Dristor din Capitală. Incendiul s-a produs în jurul orei 14:00. Nu au fost înregistrate victime, dar conducerea STB anunță declanșarea unei anchete. Cu siguranță, lipsa pieselor de schimb a condus la declanșarea incendiului.

Primăria Capitalei a anunțat că a avut loc un incendiu la un tramvai pe linia 19 în urma căruia nu au fost înregistrate victime, însă conducerea STB a dispus constituirea de urgență a unei anchete pentru a fi stabilite cauzele. „Directorul General STB SA, Andrei Creci a dispus constituirea de urgenţă a unei comisii tehnice pentru a se stabili cu exactitate cauzele care au provocat incendiul produs în cursul zilei de 29.05.2019, în jurul orei 14.00, pe Şoseaua Mihai Bravu/Bd. Camil Ressu, sens Complex Titan la un tramvai din linia 19”, se arată într-un comunicat.

Călătorii au fost evacuaţi la timp, iar la faţa locului s-au deplasat două autospeciale ISU care au ajutat la stingerea incendiului. În urma acestui eveniment, tramvaiele liniilor 19, 23 şi 27 au fost blocate timp de 20 de minute.