Un bărbat din București, îmbrăcat doar în lenjerie intimă, care a făcut scandal și i-a atacat pe polițiști, a fost ȋmpușcat mortal de oamenii legii.

"În această dimineaţă, în jurul orei 4,00, prin apel 112, o persoană dintr-un imobil situat în sectorul 1 a sesizat că un bărbat dezbrăcat, aflat doar în lenjerie intimă, ameninţă pe holuri, având asupra sa mai multe obiecte ascuţite. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie, care după câteva minute l-au localizat", informează Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Când a fost somat de polițiști, bărbatul a devenit agresiv şi l-a atacat pe unul dintre angajaţii MAI cu o foarfecă. Când au încercat să îl imobilizeze, individul i-a lovit şi a reuşit să îl rănească pe unul dintre poliţişti. Apoi, el a fugit la un etaj superior al hotelului, unde poliţiştii au folosit armamentul.

Agresorul a fost rănit în piept şi transportat de urgenţă la Spitalul Elias, unde a decedat, câteva ore mai târziu, informează Mediafax.

"A fost solicitat un echipaj de prim ajutor. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Bărbatul a decedat la spital. Cadavrul urmează să fie ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei", scrie Agerpres.

Bărbatul care a provocat scandalul este cel care, în 2016, a intrat cu maşina personală în gardul Guvernului. Poliţistul rănit de acesta este internat și el în spital.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul.