Familiarizarea cu sistemul administrației publice locale din România și rolul Instituiei primarului în asigurarea unei bune guvernări a fost scopul vizitei de documentare a unei delegaii de studeni americani, venii la un schimb de experienă la Primăria Sectorului 2.

Ei au fost primiṭi de viceprimarul PNL Dan Cristian Popescu care le-a împărtășit tinerilor americani din experiena sa la conducerea instituiei pe care o reprezintă și le-a explicat sistemul de organizare și funcionare al administraiei publice locale din România, anunṭă administraṭia locală.
Informaiile obinute vor fi prelucrate de cei 13 profesori și studeni din Georgia, SUA, membri ai comunităii academice din Kennesaw State University, la documentarea programelor masterale pe care le urmează în domeniul administraiei și politicilor publice.
Vizita de documentare a delegaiei de studeni americani la Primăria Sectorului 2 s-a realizat ca urmare a colaborării dintre administraia publică locală a sectorului 2 și Școala Naională de Studii Politice și Administrative din București Facultatea de Administraie Publică.